Освіта нашого міста Немішаєва

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Освіта нашого міста Немішаєва » Ранній розвиток » Коли вчити дитину читати

Коли вчити дитину читати

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Моя донечка у 2,5 роки знала всі букви. Спочатку ми гралися кубиками, на яких намальовані картинки, а до них відповідна буква (трактор - Т, півень - П). Потім грали в лото. Наступними кроками було на певну букву придумати слово: наприклад, М - мама, машина, малюнок, Марія... І все це було у формі гри, бо я зовсім не мала на меті заставляти дитину чи нав"язувати їй завдання.

Пізніше ми почали складати з мозаїки слова: мама, тато, Даринка...

А ще задовго до цього, забула сказати, першим складним словом донечки, було слово "Абетка", бо читали ми її щодня (це була улюблена книжка). Вона й досі пам"ятає до якої букви, який віршик "пасує".

Крім того нам дуже допоміг плакат "Абетка" з озвученням і цікавими завданнями.

І зараз ми вже вивчаємо Буквар. Першим ділом після садка є не їжа, не пиття, не гра, а читання Букваря (звісно за її ініціативою, ви ж бо знаєте, що змусити дитину щось робити без її бажання - неможливо).

А коли Ваші діти вивчили букви? Читаєте Букварик? Чи, може, це малій дитині не потрібно, бо чого вона тоді буде вчитись у першому класі в школі?

0

2

Ну не знаю, каждый ребенок по разному учиться. Мой брат до 3х лет почти не говорил, а о том чтобы читать, так вообще речи не было!

0

3

дочка с 5-ти лет умеет читать

0

4

Внучке четыре и пять. Разбираем Генератор заданий по сложению – программа онлайн для Развития ребенка. Здесь много нужного и нового...

0

Вы здесь » Освіта нашого міста Немішаєва » Ранній розвиток » Коли вчити дитину читати