Освіта нашого міста Немішаєва

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Освіта нашого міста Немішаєва » Продам » Який утеплювач для стін краще - хто що порадить?

Який утеплювач для стін краще - хто що порадить?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Справа в тому що у нас одна кімната виходить на ріг будинку - обдуваєма стіна що називається. При плануванні будинку не врахували, що не Африка буде - будинок блоковий, виходить на кожну кімнату + кухня по одній батареї, а в цій, маленькій і з крижаної стіною - дві. Не особливо допомагає. Руку прикладеш - і лід - відчуття таке. Враження, що навіть протягає... Не знаю я. Загалом поскаржилася. Питання - який утеплювач для стін краще використовувати?

0

2

Gnyucha написал(а):

Справа в тому що у нас одна кімната виходить на ріг будинку - обдуваєма стіна що називається. При плануванні будинку не врахували, що не Африка буде - будинок блоковий, виходить на кожну кімнату + кухня по одній батареї, а в цій, маленькій і з крижаної стіною - дві. Не особливо допомагає. Руку прикладеш - і лід - відчуття таке. Враження, що навіть протягає... Не знаю я. Загалом поскаржилася. Питання - який утеплювач для стін краще використовувати?

Ось посилання на матеріал, прочитавши який, ви дізнаєтеся, який утеплювач для стін краще вибрати http://surl.li/vhah , там описані характеристики всіх доступних на ринку матеріалів. Мені здається, що самий простий і зручний метод - це утеплення стін пінопластом. Утеплює добре, впоратися можна що своїми руками, що за допомогою майстрів. Ми з чоловіком самі утеплювали. Тільки не забудьте, що є внутрішній пінопласт, а є для зовнішніх робіт. Різниця в товщині.

0

Вы здесь » Освіта нашого міста Немішаєва » Продам » Який утеплювач для стін краще - хто що порадить?